билети

Български език

НОВИНИ

Мениджърът на продукцията на AC/DC е вече в София!!!


05.05.2010

От утре започва покриването на пистите на стадиона, на 8 май стартира строежа на сцената за рок титаните

От 13 - 15 май Националният хиподрум в Банкя ще събере всички фенове на рока и високите скорости в първия Рок уикенд, организиран от "Болкън Ентъртейнмънт" и Moto.bg

Мениджърът на продукцията на култовата австралийска банда AC/DC вече е в София!!! Рич Бар пристигна десет дни по-рано, за да даде начало на подготвката за грандиозния спектакъл, който рок величията ще направят за първи път у нас на 14 май!!! Той ще остане тук през целия период до концерта, за да наблюдава работата на българските и чуждестранните екипи, ангажирани в най-мащабното събитие на годината.
От утре, 6 май започва покриването на пистите на стадиона, а на 8 май сутринта ще се даде начало и на строежа на сцената.

Гледайте ексклузивен материал тази неделя, 9 май в "bTV Репортерите"!!! Само в ефира на телевизията ще можете да видите кадри от шоуто на AC/DC в Милуоки, САЩ, където лично Брайън Джонсън поздрави зрителите на медията и феновете на рок музиката в България!!!

У нас ще пристигнат 60 тира с продукцията на AC/DC. Бандата осигурява собствена сцена, звук и осветление за концерта. Групата пристига и със собствена мобилна кухня. "Болкан Ентертейнмънт" осигурява 4 голф-коли, с които AC/DC и техният екип Продукция да се предвижват в зоните около сцената.

600 гарда ще охраняват Националния стадион "Васил Левски" по време на концерта на 14.05. Преди началото на шоуто членовете на групата ще релаксират в 3 големи съблекални в бекстейдж зоните на стадиона. За всички фенове на рок музиката "Болкън Ентъртейнмънт" и Moto.bg организрат и съпътстващо събитие, което да подгрее еуфорията и рок страстите. От 13 - 15 май Националният хиподрум в Банкя ще събере всички фенове на рока и високите скорости в първия Рок уикенд!!!

Рокаджиите, които пристигнат още на на 13 май ще участват в специална томбола и ще имат шанса да спечелят покана, осигуряваща им място пред сцена на историческия лайв на следващия ден. Цели 5-ма моторизирани щастливци ще се кефят на AC/DC най-отпред! А безспорно най-големият късметлия на Хиподрума ще си тръгне с невероятна награда - мотор с автографите на титаните AC/DC!!!

На 14 май всеки желаещ може да се включи в специалното шествие от мотоциклети, което ще потегли от хиподрума в Банкя до Националния стадион "Васил Левски" специално за концерта. В непосредствена близост до стадиона ще има обособен паркинг за моторите.

На 15 май на хиподрума в Банкя ще се състои най-голямата надпревара за атрактивно каране с мотори. Всички желаещи са добре дошли, а наградният фонд е на стойност 8000 лв. За доброто настроение на финала на рок уикенда ще има и музикална сцена, на която ще забие Ани Лозанова с бандата си. Веднага след това ще се изтегли и голямата награда - мотор, лично разписан от AC/DC.

Не пропускайте първия Рок уикенд с Moto.bg и "Болкън Ентъртейнмънт" – 13-15 май, национален хиподрум в Банкя!

Концертът на рок величията у нас е по покана на "Болкън Ентъртейнмънт" и Марсел Аврам с рок силата на "Каменица", със съдействието на Столична община и "Live Performance" и подкрепата на "Savoy" – чиста водка и "Max Telecom" – модерният оператор.

Където и да отидат AC/DC, феновете и медиите са единодушни – това е концертът на годината! Бащите вадят от гардеробите старите осемдесеттарски джинси и грабват децата към стадиона. Рок легендите взривяват всички поколения!

Не оставай без билет за рок концерта на годината! Ще се лее рок!

Други новиниAC/DC
RSS Новини