билети

Български език

НОВИНИ

Допълнителни места за концерта на Пласидо Доминго поради големия интерес


14.02.2014

Поради огромния интерес към първия концерт на Пласидо Доминго в България ще бъдат отворени и няколко сектора на трето ниво на залата и ще бъдат пуснати в продажба ограничено количество допълнителни билети на цена от 60лв. Билетите ще могат да бъдат намерени днес в цялата мрежа на Eventim.bg в страната, както и на касите на Арена Армеец.

Болкън Ентъртейнмънт напомнят на всички зрители, че е световна практика по време на класическите концерти да не бъдат допускани в залата хора след началото на концерта. Публиката закъсняла за началото ще трябва да изчака до антракта между двете части на концерта, или до следващите аплаузи за да заеме местата си в залата. Затова организаторите на концерта в България силно препоръчват на всички закупили билети за събитието да бъдат в Залата поне един час преди началото на концерта, за да могат спокойно да се настанят и да са сигурни, че няма да изпуснат първата част от програмата.

В залата няма да бъдат допускани зрители с храни и напитки, не е позволено излизане от залата по време на изпълненията, а само по време на аплаузите и е забранено снимането с мобилни телефони, особено такива, които ползват светкавици, тъй като това създава дискомфорт за артистите на сцената.
Други новиниPlacido Domingo
RSS Новини