билети

Български език

НОВИНИ

Children Of Bodom подготвят изненади за българските фенове


01.03.2011

Малко преди своя първи концерт у нас екстремната финландска метъл машина Children Of Bodom ще застане на корицата на "Про Рок"! Новият брой на списанието излиза на 22 март и в ексклузвиното интервю, което ще можете да прочетете вътре членове на бандата разказват за новия албум, за финландската метъл сцена, както и за вълненията около концерта им в София на 19 април 2011. Още тази неделя (6 март) феновете ще могат да видят премиерата на новото видео на бандата 'Was it Worth it' – само във "Фрактура" по "Диема". Съпорт бандата от Швеция Machinae Supremacy също даде интервюта за бг медии, чуйте ги още утре, сряда по "Z-Rock", от 13:30 ч. Children Of Bodom ще забият у нас на 19 април 2011 по покана на "Болкън Ентъртейнмънт", а новият им студеин албум "Relentless Reckless Forever" излиза на 8 март. Записан в "Petrax Studios" с известния рок продуцент Matt Hyde (Slayer, Monster Magnet), "Relentless Reckless Forever" е седми студиен албум за бандата и първият нов материал след "Blooddrunk" от 2008, който дбютира на #22 в "Billboard's Top 200 Chart" и беше третият пореден номер 1 дебют за COB във Финландия.

"Бяхме решени да направим най-добрия COB албум за всички времена", коментира вокалът на бандата Алекси Лайхо. Парчето 'Was it Worth it' е първи сингъл и видео от албума "Relentless Reckless Forever". "Сингълът 'Was It Worth It?" е тотално парти парче", казва Алекси Лайхо. "Не е типичен Bodom звук, но е едно от любимите ми парчета и е адски тежко."

Ние сме още по-нетърпеливи да чуем новия материал на живо! Всичко това предстои! Датата е 19 април, зала "Универсиада"!!!

Children Of Bodom ще направят първия си концерт у нас 19 април 2011 (вторник), зала "Универсиада" по покана на "Болкън Ентъртейнмънт". Билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" и Билетен център НДК. Цени: 40 лв. (седящи) и 50 лв. (правостоящи, пред сцена). Нашата дата е част от световното турне на финландците, озаглавено "The Ugly World Tour 2011"!!! Преди Children Of Bodom у нас на сцената ще се качат и още две много здрави банди и това са Ensiferum (Финландия) и Machinae Supremacy (Швеция)!!!

Други новиниChildren of Bodom
RSS Новини