билети

Български език

НОВИНИ

Феноменално Bon Jovi шоу, страхотна бг публика! И се ля рок!


15.05.2013

ФЕНОМЕНАЛНО BON JOVI ШОУ, СТРАХОТНА БГ ПУБЛИКА! И СЕ ЛЯ РОК!
BECAUSE THEY CAN!!!

Aмериканските мега звезди разтърсиха центъра на София
ОЩЕ ЕДНА СБЪДНАТА РОК МЕЧТА ЗА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ
Нашата дата беше първа от европейската част на Bon Jovi турнето,
посветено на новия им албум WHAT ABOUT NOW

Вчера, 14 май, вторник, огромните рок звезди BON JOVI стъпиха за първи път на родна земя по покана на Болкън Ентъртейнмънт, за да направят едно грандиозно и незабравимо шоу пред многохилядната публика на Националния стадион Васил Левски. Събитието ще остане в историята, не само защото е поредната сбъдната мечта на хиляди бг фенове, а и защото с нашата дата бе дадено началото на европейската част от актуалното турне на щатските рок идоли BECAUSE WE CAN. Именно в София BON JOVI решиха да представят за първи път пред публика своята съвсем нова сцена, наподобяваща голям кадилак. България отново ще влезе в световните медии! Първите кадри на сцената в пълния й блясък се видяха в нашата столица! Самият Джон Бон Джоуви видя на живо новия сценичен дизайн за първи път у нас!!!
Най-нетърпеливите фенове (родни и вносни) бяха обсадили стадиона още в ранната сутрин, а бандата пристигна в София в невероятно рок настроение часове преди концерта. A в момента, в който те кацнаха с частния си самолет на летището, слънцето изгря. Буквално. Докато през целия ден беше мрачно, ветровито и почти дъждовно, късният следобед доведе не само BON JOVI, но и прекрасно време.
На впечатляващата с размери и дизайн сцена в 19:30 първи се качиха D2, които подгряха публиката с някои от най-големите си хитове и няколко съвсем нови парчета. BON JOVI забиха мощно малко след това! Феновете изригнаха подобаващо и завладяващата енергия не стихна до края на концерта.
Рок идолите ни посрещнаха с изпълнение на What The Water Made Me, а веднага след това прозвуча огромният хит You Give Love A Bad Name. БГ феновете знаеха всички парчета наизуст и не спряха да пеят с пълно гърло до края, особено на размазващите It’s My Life, Keep The Faith, I’ll be There For You, Bed Of Roses, Runaway и Bad Medicine. Eстествено, чухме на живо и хит синглите от новия албум What About Now, който в България вече е сертифициран с платинен статус!!! В края на почти тричасовия си сет BON JOVI не пропуснаха да развълнуват хилядите родни почитатели и с песни като In These Arms, Wanted Dead or Alive и Living On A Prayer.
Специално за феновете Kamenitza построи специална караоке сцена и осигури подкрепата на професионален китарист и селекция с най-хитовите парчета на групата. Още от ранните следобедни часове на сцената излязоха десетки фенове, които с емоционалните си изпълнения заслужиха рок подаръци от Kamenitza и аплодисментите на приятели и публика.
Сред най-изпълняваните хитове на Бон Джоуви от сцената за приятели бяха „It`s my life” и “Keep the faith”, които малко по-късно феновете чуха и в изпълнение на любимците си. Наред с познатите парчета, някои от рок ентусиастите се отличиха с добри импровизации, а солото на барабани на Драго от София събра аплодисментите на всички около гигантските капачки на Kamenitza, точно до които бе издигната специалната Kamenitza караоке сцена.
Музикалните изяви на феновете „подгряха” рок емоциите, за да може всички на стадион „Васил Левски” да станат част от вълнуващото събитие, което, съвсем очаквано, разтърси София. Караоке сцената беше поредната доза емоция, която Kamenitza подари на музикалните фенове. Като партньор на събитието, месец преди концерта чрез различни инициативи Kamenitza подари билети над 500 души от цялата страна.
С концерта на Бон Джоуви музикалните емоции, гарантирани от Kamenitza, не свършват. Скоро предстои Sofia Rocks – поредното значимо рок събитие, което марката също подкрепя. Повече информация за марката и предстоящите инициативи – на www.kamenitza.bg, както и на официалната страница на Kamenitza във Facebook.
Групата замина веднага след концерта, а следващата спирка на турнето им е Виена. Пожелаваме им грандиозен успех, а ние вече се готвим за следващото здраво рок събитие – SOFIA ROCKS 2013. Фестивалът ще се проведе за четвърти път тази година, а хедлайнер са умопомрачителните Rammstein! Не пропускайте огненото им шоу на 26 юли! Тогава за първи път у нас ще дойдат Bullet For My Vallentine, Spineshank, Enslaved и още жестоки банди. Не оставайте без билет и за този рок празник!

Други новиниBon Jovi
RSS Новини