билети

Български език

НОВИНИ

Bon Jovi избраха D2 за подгряваща група на концерта им в София


12.05.2013

След няколко дни усилено проучване на българската рок сцена, Bon Jovi избраха D2 за подгряваща банда на концерта им на 14 май в София. D2 са група с над десетгодишна история и няколко албума зад себе си. От тях ще чуем както популярни парчета като „100 години” и „Breаkdown”, така и новия рок сингъл „Sex, лъжи и музика”.
Родните фенове на Bon Jovi организираха автошествие в чест на групата. Собствениците на десет автомобила, брандирани с официалната визия на Bon Jovi тура, събраха приятели и обиколиха центъра на столицата, за да покажат любовта си към бандата. Шествието продължи около два часа, през които от всяка кола се чуваше любима песен на Bon Jovi, а случайни хора припяваха на светофарите. Столичани се радваха на развълнуваните фенове и ги приветстваха. За финал, феновете се събраха на площад Ал. Невски, където продължиха да обсъждат плановете си за посрещането на Bon Jovi.
Американските рок легенди ще дойдат за първи път у нас само след броени дни. Историческият лайв ще бъде този вторник на национален стадион Васил Левски. Не пропускайте да станете част от рок събитието на годината! С нашата дата започва европейската обиколка на Bon Jovi Because We Can и родните фенове ще бъдат първите, пред които ще се разкрие съвсем нов сценичен сет!
Други новиниBon Jovi
RSS Новини