билети

Български език

НОВИНИ

Последни официални снимки от сцената на Bon Jovi


11.05.2013

В края на настоящата новина може да видите последните официални снимки от строежа на сцената за концерта на Bon Jovi, които имаме правото да покажем. От този момент нататък по сцената ще се изгражда в детайли дизайнът, който е съвсем нов и все още е тайна за всички фенове. Дори самата група все още не го е виждала на живо, а само като проект, тъй като сцената е била сглобена един единствен път пробно от компанията производител. Българската публика ще има уникалната възможност да се наслади първа на чисто новия дизайн, тъй като датата в София е първа от цялото европейско турне на групата.

По-долу ще намерите и снимки на част от брандираните Bon Jovi автомобили, които се събераха заедно за своето почетно Bon Jovi автошествие, което стартира от площад "Александър Невски" вечерта на 10 май и премина по улиците на София.

Още интересни новини - специално за концерта на Bon Jovi пристига един от официалните фотографи на най-популярният фестивал на Острова - "Glastonbury". Andy Willsher, в чието портфолио влизат фотосесии за Ейми Уайнхауз, Къртни Лав, Oasis, Kaiser Chiefs, пристига по покана на "Радио 1 Рок".

Притежателите на ВИП пакети закупени през официалния сайт на групата или през Eventim.bg ще имат възможност да влязат на стадиона един час преди официалното отваряне на вратите. Притежателя на ВИП пакет може да влезе в рамките на съоръжениеот още в 15:00 ч. през специално определен вход, а всички врати се отварят в 16:00 ч.

Децата до 10 годишна възраст са с безплатен достъп до концерта стига да са с възрастне придружител. Всички лица до 18г. трябва да имат придружител над тази възраст, който да предостави декларация за отговорност. Декларация може да бъде изтеглена от тук.
Други новиниBon Jovi
RSS Новини