билети

Български език

НОВИНИ

Феновете на Bon Jovi избират подгряваща група за концерта в София


26.04.2013

BON JOVI: „ИСКАМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ФЕНОВЕ САМИ ДА ИЗБЕРАТ КОЯ ДА Е ГРУПАТА, КОЯТО ЩЕ СВИРИ С НАС НА 14 МАЙ В СОФИЯ.”


БАНДАТА ПРЕДОСТАВЯ НА СВОЯТА ЛЮБИМА ПУБЛИКА ПРАВОТО ДА ИЗБЕРЕ ПОДГРЯВАЩАТА ГРУПА ЗА КОНЦЕРТА


ОТ ДНЕС В САЙТА НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗАПОЧВА ГОЛЯМОТО ГЛАСУВАНЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА ГРУПА, КОЯТО ЩЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ КАЧИ НА ГОЛЯМАТА СЦЕНА НА СТАДИОН „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” ПРЕДИ ШОУТО НА BON JOVI

ГЛАСУВАНЕТО Е АКТИВНО ДО 7 МАЙ НА http://novatv.bg/bonjovi/


От днес до 7 май включително, родните рок фенове ще могат да посочат кои са българските музиканти, които да се качат на една сцена с големите момчета от Bon Jovi. По настояване на самата група гласуването е оставено в ръцете на феновете, тъй като имат правото да посочат своите фаворити.

В гласуването са включени десет български банди предварително избрани от Bon Jovi. До 7 май феновете ще могат да посочат своите фаворити на специално създадения от Нова Телевизия сайт за гласуване http://novatv.bg/bonjovi/. От трите групи събрали най-много гласове бандата ще посочи своя фаворит и ще го приветства на уникалната Bon Jovi сцена в София. А кои са ТОП 3 фаворитите на родните рок фенове, ще разберем в ефира на сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България”, където от всички участвали в голямото рок гласуване, ще бъдат изтеглени и десетима късметлии, които ще бъдат възнаградени с билет за концерта на бандата.

Селектираните предварително от Bon Jovi банди са:

1. ALLEY SIN
2. BEE IN THE BONNET
3. D2
4. DEFAULT
5. MAZE
6. MY DISORDER
7. SEVI
8. SHEKY AND THE BLOODRAIN
9. СИЛУЕТ
10. ТОРНАДО


Изборите започнаха днес! Дай своя глас и се подготви за рок концерта на годината на 14 май 2013!
Други новиниBon Jovi
RSS Новини