билети

Български език

НОВИНИ

"Kamenitza" раздава 520 билета за концерта на Bon Jovi


12.04.2013

От тази седмица Kamenitza - най-любимата марка бира, раздава билети за концерта на Bon Jovi. На 14 май т.г. легендарната банда ще свири на Национален стадион „Васил Левски”, а част от невероятната музикална атмосфера е и Kamenitza, която по традиция и с удоволствие подкрепя най-мащабните музикални събития и най-известните имена от световната сцена.

Пътят към билета за концерта на Бон Джоуви минава през страницата www.kamenitza.bg и тази във Facebook. Тези от феновете, които предпочитат не „виртуален”, а друг начин да спечелят билет, имат шанс да се сдобият с такъв в избрани столични заведения.

Така чрез тези конкретни активности Kamenitzа ще раздаде 520 билета за музикалното събитие на фенове от цялата страна.

За да участват в играта на www.kamenitza.bg, желаещите трябва да се регистрират на сайта и да отговорят на поне един от въпросите, които ще бъдат задавани там. Играта се провежда до 06 май включително, а късметлиите ще бъдат изтгелени чрез томбола ден по-късно – на 07 май. Чрез уебсайта www.kamenitza.bg покани за концерта на Bon Jovi ще спечелят 25 фена на марката и рок музиката. Всеки един от тях ще получи по 4 билета, и така ще може да заведе на концерт със себе си още трима свои приятели.

Още 50 приятелски компании ще получат билети за концерта на Bon Jovi от играта на Kamenitza на страницата й във Facebook. Желаещите да участват трябва да харесат страницата на марката и да поканят за нейни фенове още 10 свои приятели. Всеки, получил потвърждение и на 10-те си покани, участва в томбола за билет за концерта на Jon Bon Jovi и компания. Билети ще спечелят 50 късметлии, чиито имена ще бъдат изтеглени на две дати - 15 април и на 07 май. Всеки един от тях ще получи общо 4 билета, за да вземе със себе си и още 3 свои приятели. Така Kamenitza ще „заведе“ на концерта на Bon Jovi 75 приятелски компании от цялата страна и ще бъде част от уникалното преживяване, каквото, без съмнение, ще бъде концертът на Bon Jovi.

Освен чрез интернет, от 22 април феновете ще имат възможност да спечелят награда и докато разпускат заедно с приятели. В 22 столични заведения, от 12 април до 13 май, всеки, предпочел Kamenitza, има шанс за награда, като освен билети за концерта, Kamenitza ще раздаде и други страхотни музикални награди. Пълният списък със заведенията, в които ще се проведе активацията, и начинът за участие, са публикувани на www.kamenitza.bg.

Други новиниBon Jovi
RSS Новини