билети

Български език

НОВИНИ

Гвардията на Bon Jovi да се готви - идва рожденият ден на Jon


28.02.2013

ФЕНОВЕТЕ НА ГРУПАТА В БЪЛГАРИЯ СЕ ГОТВЯТ ДА ПОСРЕЩНАТ ПРАЗНИКА КАТО ПОЗДРАВЯТ СЪСЕДИТЕ СИ С ЛЮБИМА ПЕСЕН НА BON JOVI


РОЖДЕНИЯТ ДЕН ЩЕ БЪДЕ ПОЧЕТЕН И С ШУМНО ПАРТИ В ПЛОВДИВ

Ден преди националният ни празник българския рок фен празнува още една важна дата – рождения ден на Jon Bon Jovi! Ето защо фен клубът на бандата в България реши да се присъедини към „Официалното парти” по случай 51-вата годишнина на фронтмена по изключително нестандартен начин!

На 2-ри март, точно в 20:45, когато е роден Джон, всеки фен на групата ще поздрави съседите си със своята най-любима песен на Bon Jovi! Желанието на феновете е във всеки град, във всеки квартал и от всеки блок да прозвучи някоя от емблематичните песни на групата - Blaze Of Glory, It’s My Life или Because We Can. Така те ще отдадат заслуженото на любимия фронтмен и ще се позабавляват с музиката на легендарната банда. За да бъде празникът такъв и за съседите обаче, поздравът ще бъде само с една песен.

Партитата също продължават. Вече се проведоха три кръга от Bon Jovi караоке турнира в София и Бургас. Репетициите за концерта на бандата на 14-ти май обаче продължават! Следва шумно празненство по случай рождения ден на Jon Bon Jovi в клуб Полинеро в Пловдив на 23-ти март, съпътствано и от караоке. Последния кръг ще е на 26-ти март в клуб RockIt в София, както и „гранде финале” на 26-ти април, когато един от всички участници ще отнесе билет за Диамантения кръг!

14 май 2013 /вторник/ Национален стадион Васил Левски

Билети в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

Онлайн билети: на www.eventim.bg

Експресна доставка на билети до 2 часа през www.bgmenu.com






















Други новини



Bon Jovi




RSS Новини