билети

Български език

НОВИНИ

Европейското турне на Bon Jovi през 2013 г. започва от София!


31.10.2012


BON JOVI
BECAUSE WE CAN – THE TOUR
* * * *
БАНДАТА ЩЕ ПОСТАВИ СВОЯ ОГНЕН ОТПЕЧАТЪК ВЪРХУ ПЛАНЕТАТА ПРЕЗ 2013
* * *
МЕЧТАТА НА ХИЛЯДИ РОДНИ ФЕНОВЕ ЩЕ СЕ СБЪДНЕ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИДИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ЖИВО
РОК ИКОНИТЕ!

БАНДАТА ИЗБРА ИМЕННО СОФИЯ ЗА СТАРТ НА ЕВРОПЕЙСКОТО СИ ТУРНЕ

Най-добрите просто станаха още по-големи! Те отново ще екзалтират хиляди фенове със своя знаменит рок стил. Bon Jovi тръгват на турне през 2013, за да напълнят стадиони и големи зали по целия свят с “BON JOVI Because We Can – The Tour.” Те ще поставят своя неподражаем огнен знак върху цялата планета, а турнето стартира в Северна Америка през февруари, тъкмо на време за празника на влюбените Свети Валентин. После идва ред на Европа, като не случайно първата дата на Стария континент е в София!!! Паметното събитие ще се случи на 14 май 2013, а мястото е Националният стадион Васил Левски.

Под мотото “Because We Can”, в центъра на столицата ни рокаджиите ще забият мощно своите ненадминати хитове като “Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и много други. Както и съвсем нови парчета от предстоящия албум “What About Now”, който се чака през пролетта на 2013 и който ще презареди дори още повече амунициите в огромния арсенал с хитове на бандата! Родните фенове ще бъдат първите сред колегите си в цяла Европа, които ще станат част от това невероятно и толкова чакано преживяване!

Европа ще бъде последвана от Далечния Изток, Латинска Америка и Австралия. Завръщането на бандата през 2013 ще бъде връхна точка в невероятния им път, осигурил на Bon Jovi статута на една от най-добрите лайв рок банди на всички времена – с над 2,700 концерта в над 50 държави, пред над 35 милиона фена. И с достигането на номер 1 успешно световно турне два пъти само за три години.

С едни от най-великите песни в историята на рокенрола, Bon Jovi са продали над 125 милиона копия от своите албуми и са постигнали звездни висини на признание в своята кариера.

Официалният старт на продажбите за мега концерта е точно в 9.00 сутринта на 5 ноември 2012 (понеделник), във всички каси от мрежата на Eвентим (Пълен списък с каси: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi) . От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби онлайн на www.eventim.bg.

Цени на билетите от 79 лв. до 139лв. Ограничено количество билети в Диамантения кръг точно пред сцената ще се продават на цена от 199лв.


Седящи категория Бронз /Seated Bronze/ - 79,00 лв.
Седящи категория Сребро /Seated Silver/ - 89,00 лв.
Терен /Standing Regular/ - 99,00 лв.
Седящи категория Злато /Seated Gold/ - 109,00 лв.
Седящи категория Платина /Seated Platinum/ - 129,00 лв.
Правостоящи пред сцена /Standing FOS/ - 139,00 BGL
Диамантен кръг /Diamond circle/ - 199,00 лв.
Седящи ВИП /Seated VIP/ - 199,00 лв.

Първите 500 билета от всяка ценова категория и първите 100 от ДИАМАНТЕН КРЪГ, са на ПРОМО цени, както следва:
Седящи категория Бронз /Seated Bronze/ - 69,00 лв.
Седящи категория Сребро /Seated Silver/ - 79,00 лв.
Терен /Standing Regular/ - 89,00 лв.
Седящи категория Злато /Seated Gold/ - 99,00 лв.
Седящи категория Платина /Seated Platinum/ - 119,00 лв.
Правостоящи пред сцена /Standing FOS/ - 129,00 BGL
Диамантен кръг /Diamond circle/ - 179,00 лв.

ДИАМАНТЕН КРЪГ

Зоната е в сърцето на самата сцена. Тук феновете ще могат да изживеят невероятни емоции, възможно най-близо до бандата.

Цената на билет за зона ДИАМАНТЕН КРЪГ е 199 лв. Билетите за ДИАМАНТЕН КРЪГ са в ограничено количество – само 1100. Първите 100 от тях ще бъдат на специална промо цена от: 179 лв.
ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПРОДАЖБИ

От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби. От този момент до официалния старт на продажбите феновете ще могат да купят билети само онлайн в различните ценови категории, включително и билетите за зоната ДИАМАНТЕН КРЪГ, както и билети на промоционални цени, които са с ограничен брой (само първите 500 от всяка ценова категория и само първите 100 от зоната ДИАМАНТЕН КРЪГ). Бъдете първи и си осигурете най-добрите места за концерта на годината!

СПЕЧЕЛИ ДИАМАНТЕН БИЛЕТ

Десет абсолютни късметлии ще имат и уникалния шанс да предизвикат късмета си и да спечелят билет дори преди официалния старт на продажбите. И то за специалния ДИАМАНТЕН КРЪГ!


КАК?
Като участват в промо игрите на Z-Rock и Nova TV. Всичко за правилата на промоцията на www.zrockbg.com и www.novatv.bg .
Късмет на всички! И ще се видим на 14 май 2013! Защото обичаме рок музиката!
Повече информация за Bon Jovi: www.BonJovi.com.Други новиниBon Jovi
RSS Новини