билети

Български език

НОВИНИ

Joe Cocker със специална програма за българските си фенове


10.05.2011

Певецът и лайв бандата му от 8 музиканти ще забавляват публиката в София над 2 часа с всички хитове като "Feeling Alright", "Unchain My Heart", "Leave Your Hat On", "Little Help From My Friends" и още!!!

Джо Кокър: "България, искам да те видя да танцуваш!"

Банани и сок от лайм в гримьорната на звездата

Един от най-невероятните гласове и артисти на планетата, легендарният Джо Кокър ще дойде на предстоящия си концерт в София с банда от 8 виртуозни музиканти. На сцената освен звездата от Уудсток, носител на Грами и любимец на родната публика с грандиозни хитове като ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’, ще се качат и страхотни дами които ще изпълняват бекинг вокалите, както и няколко виртуозни музиканти. Шоуто ще включва най-големите и обичани песни на Джо Кокър, с които са отраснали поколения и които продължават да са сред най-популярните парчета въобще в целия свят.

За приема си в столицата голямата звезда е изпратила изключително скромни изисквания. Зад кулисите за Джо Кокър ще трябва да има минерална вода, сок от лайм и сок от червена боровинка. В гримьорната ще има още плато със супер свежи плодове, като специално ще бъде наблегнато на бананите. И различни шоколадови десертчета.

Джо Кокър не е пропуснал да се погрижи и за своите тур музиканти. В двете гримьорни (дамска и мъжка ) ще бъдат осигурени отново свежи плодове и още чипс, ядки, сокове, местна бира, кафе и чай и по две бутилки вино.

В седмиците преди концерта на големия Джо Кокър у нас Eventim дава уникални отстъпки от цените на билетите. Вече могат да бъдат закупени и фамилни билети за шоуто на легендарния изпълнител.

След 1 май всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg носят на получателя си 10 процента отстъпка във всички ценови категории!!!

А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15 процента от цената за семеен билет - за двама, трима или четирима.

За феновете на Джо Кокър, които искат да купят групов билет пък ще има отстъпка от 20 процента. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души. Сега е моментът да преброите феновете на качествената музика сред приятелите си!!! Елате повече и се забавлявайте с неограничена енергия!

Още една изненада очаква меломаните - цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала Фестивална, докато всеобщото настроение не ги изправи на крака, за да танцуват и пеят заедно с идола си!

Фамилните и груповите билети могат да бъдат закупени в цялата мрежа на Eventim, включително Германос, Пикадили, OMV, Office 1, Техномаркет.

Онлайн билети с 10 процента отстъпка: www.eventim.bg.
Отстъпките важат и при купуване на билети чрез новата ултра удобна услуга на Eventim - Print@Home.

Други новиниJoe Cocker
RSS Новини