билети

Български език

НОВИНИ

Yanni пристигна в София


31.05.2014

Преди броени минути YANNI кацна на летище София. Легендарният музикант пристигна със своя екип от 45 човека за първото си шоу в София на 2 юни в зала 1 на НДК. Международният екип, който събира професионалисти от над 11 държави, пристигна с полет от Букурещ, където YANNI представи своя спектакъл преди ден.
“За първи път съм България и съм изключително щастлив, че ще имам два дни да се срещна с местната култура и хора. За мен това е много важно, за да усетя атмосферата и да се подготвя още по-добре за концерта. С нетърпение очаквам срещата с българската публика”, сподели YANNI при пристигането си в София.
YANNI и екипът му пристигат два дни преди концерта, за да се включат в подготовката на грандиозното шоу, което очаква зрителите в зала 1 на НДК на 2 юни. Също така, екипът ще има време да се запознае с местната кухня и забележителности. Организаторите напомнят, че поради големия интерес към шоуто вече са в продажба допълнителни билети за балкон 2 на зала 1 на НДК. Билети може да откриете в мрежата на EVENTIM и eventim.bg.
Организаторите от BALKAN ENTERTAINMENT уверяват притежателите на билет за концерта на JOSE FELICIANO, които проявяват желание да посетят шоуто на YANNI (без заверка или допълнително заплащане), че за тях има запазен сектор на балкон 2 и няма опасност да пропуснат събитието.
Всичко което трябват да направят, е да представят билета на входа на залата.yanni

yanni

yanni

Други новиниYanni
RSS Новини