билети

Български език

НОВИНИ

Легендарният тенор Пласидо Доминго пристигна в София


12.02.2014

Във вечерта на 11 февруари на Летище София, заедно със съпругата си Марта Орнелас, пристигна легендарният изпълнител Пласидо Доминго.

Пред организаторите на първия му концерт в България - Петър Петров и Дейвид Либерберг от Болкън Ентъртейнмънт - един от най-великите гласове на планетата сподели, че от 40 години си мечтае да дойде в България и сега мечтата му е факт. Той разказа, че още в началато на своята кариера в Израел е имал удоволствието да работи със страхотни музиканти и артисти от български произход, които са му станали близки приятели. Още тогава си е обещал някой ден да посети нашата страна.

След пристигането си Пласидо Доминго и Марта Орнелас се отправиха към хотела, за да си починат преди началото на репетициите на Маестро Доминго със Софийска Филхармония от утре. Маестрото се подготвя внимателно за всеки свой концерт, а за българската си публика той пожела да подготви специална и много лична изненада, която изисква допълнителни репетиции. Концертът му в препълнената зала Арена Армеец на 14 февруари се очертава да се превърне в едно от най-значимите и успешни музикални събития на годината.


Други новиниPlacido Domingo
RSS Новини