билети

Български език

НОВИНИ

Том Джоунс кацна на летище София, вижте снимки


30.10.2013

Снощи с чартърен полет от Израел в София пристигнаха легендарният Том Джоунс и целият негов екип, който ще вземе участие в шоуто довечера в Зала 1 на НДК.

Пред българските медии, които очакваха пристигането му на Летище София той потвърди, че концертът му в България тази есен е бил изрично негово желание към агента му и това се дължи изцяло на българската публика. От престоя си в София той очаква само най-приятни моменти в залата по време на концерта и след това докато разглежда града.

Том Джоунс ще остане един ден допълнително след концерта си, за да има време да усети духа на града, което не е успял да осъществи при предишното си посещение.

Концертът в Зала 1 на НДК тази вечер ще започне в 19:00 ч., а вратите на залата ще са отворени от 18:00 ч. Очертава се наистина забележително шоу, с изцяло нова сценографията, програма и мултимедия и специално осветление и озвучаване, внесени в България от Германия за да покрият техническите изисквания на един от най-популярните и обичани изпълнители в света.

Снимки от пристигането на Том Джоунс в София можете да видите по-долу:


Други новиниTom Jones
RSS Новини