билети

Български език

НОВИНИ

Хиляди пяха с Rammstein, невероятно пирошоу освети националния стадион


28.07.2013

Четвъртото издание на "Sofia Rocks" бе истинска рок експлозия! Бандите от програмата на фестивала събраха хиляди фенове на Националния стадион „Васил Левски“, които повече от осем часа пяха с La Frontera, Hämatom, Enslaved, Bullet For My Valentine и Rammstein.

В бекстейдж през целия ден цареше фестивална атмосфера. Групите се засичаха и загряваха за концертите си заедно. Това повлия само положително и всяка от бандите излезе без закъснение на сцената.

Rammstein пристигнаха в 17 ч. на софийското летище. Само няколко часа по-късно бяха на стадиона, напълно готови за хилядите крещящи хора, които нямаха търпение да ги видят на сцената. Преди това да се случи групата посрещна в бекстейдж десет от най-запалените си фенове, на които раздаде автографи. Сред тях имаше и деца, като най-малкия им фен бе на 10 години.

Rammstein получиха и награда за достигане на златен статус по продажби на последния им албум “Liebe Ist Für Alle Da” за България.

Минути след 22 ч. немските титани излязоха на сцената. Концертът им продължи около два часа, придружен от забележително пирошоу.RAMMSTEIN Сетлист:

Ich tu Dir weh
Wollt ihr Das Bett in Flammen sehen
Keine Lust
Sehnsucht
Asche
Feuer Frei
Mein Teil
Ohne Dich
Wiener Blut
Du Riechst so gut
Benzin
Links
Du Hast
Bϋck Dich
Ich Will
Encore:
Mein Herz Brennt
Sonne
Pussy
Sofia Rocks 2013

Sofia Rocks 2013

Sofia Rocks 2013

Sofia Rocks 2013

Sofia Rocks 2013

Sofia Rocks 2013

Sofia Rocks 2013

Sofia Rocks 2013

Sofia Rocks 2013

Sofia Rocks 2013

Други новиниSofia Rocks 2013
RSS Новини