билети

Български език

НОВИНИ

Концертът на годината започва с рок емоции от "Kamenitza"


14.05.2013

Емоциите около най-очакваното рок събитие на годината – концертът на рок легендите Бон Джоуви, чийто официален спонсор е Kamenitza, започват още преди да зазвучат първите акорди на стадион „Васил Левски” в София тази вечер. Специално за всички фенове на рока и американската група първата бира на България ще построи специална сцена, на която всеки пълнолетен рок ентусиаст ще може да се почувства като истинска звезда и да „забие” някое от любимите си парчета на Бон Джоуви.

Благодарение на Kamenitza всеки може да се почуства като вокала Джон Бон Джоуви или като барабаниста Тико Торес. На сцената са осигурени и музикални инструменти – електрическа китара и барабани, както и няколко микрофона за онези, които държат на груповото изпълнение. Подкрепа в музикалната изява на феновете ще бъдe и професионален китарист, а озвучаване с плейбек на любимите парчета на групата също ще им дава кураж. Част от публиката ще бъдат не само реални фенове на групата, но и момичетата на Kamenitza, които ще зарадват всеки от изпълнителните с музикални награди.

„Искаме да помогнем на феновете да станат част от рок емоциите в концерта на годината и можем да ги уверим, че Kamenitza ще продължава да ги подкрепя, за да може те да се забавляват истински заедно с приятели и качествена музика”, коментира Даниел Петров, бранд мениджър на марка Kamenitza в „Каменица” АД.

Сцената ще бъде достъпна още от обедните часове в деня на концерта и ще бъде разположена между централния вход на стадиона и входа на метростанция „Васил Левски”, точно до монументите, брандирани като истински капачки Kamenitza. През последните седмици първата бира на България организира и специални активации, чрез които раздаде над 500 билета за рок събитието на годината. Повече информация за марката и видеа с някои от щастливите късметлии - на www.kamenitza.bg, както и на официалната страница на Kamenitza във Facebook.


Други новиниBon Jovi
RSS Новини