билети

Български език

НОВИНИ

Еко бекстейдж, силно кафе и български вестници за Bon Jovi


08.05.2013

ЕКО БЕКСТЕЙДЖ, СИЛНО КАФЕ И БЪЛГАРСКИ ВЕСТНИЦИ ЗА BON JOVI

ДЪРВЕТА В ГРИМЬОРНАТА НА ДЖОН БОН ДЖОУВИ

МИНУТИ ПРЕДИ ДА ИЗЛЕЗЕ НА СЦЕНАТА ГРУПАТА ЩЕ ПРИЕМЕ СВОЯТА НАГРАДА – ПЛАТИНЕН ДИСК ЗА ПРОДАЖБИТЕ НА НОВИЯТ ИМ АЛБУМ ‘WHAT ABOUT NOW’ В БЪЛГАРИЯ
Много зеленина и еко мебели ще преобразят зоната зад сцената и гирмьорната на Джон Бон Джоуви в един еко оазис.

Докато сцената за концерта на Бон Джоуви ще е висш пилотаж на техниката и дизайна, който ще изненада както софийската публика, така и феновете във всички останали държави от европейското турне, в бекстейдж зоната ще цари истински фън шуй рай. Гримьорните на членовете на легендарната група ще разполагат с еко мебели и ще бъдат украсени с достатъчно зелени растения и дръвчета, които да осигурят на артистите максимално приятна обстановка преди изпълненията. „Супер силно кафе” е другото нещо, което по предварителни изисквания трябва да присъства в големи количества зад сцената, за да зарежда музикантите и екипа. Поне няколко ежедневника на български език ще искат да разгледат музикантите по време на престоя си в София.

Бандата ще подържа форма с много зеленчуци, плодове и пълноценни ястия, приготвени специално на място. За доброто състояние на гласовите им струни пък ще се погрижи специалният чай за гърло „Throat Coat Tea”, приготвен по стара билкова рецепта. Единствените малки изкушения, които ще си позволят Bon Jovi и компания са няколко чаши добро бяло вино “Santa Margherita Pino Grigio” и домашно приготвени сладки.

Минути преди бандата да излезе пред българска публика на кратка церемония зад сцената представител на звукозаписната им компания Юнивърсъл Мюзик България ще им връчи платинен диск - награда за новият им албум What About Now, който за по-малко от два месеца стана платинен по продажби.

Други новиниBon Jovi
RSS Новини