билети

Български език

НОВИНИ

Започва най-вълнуващата част от сезона на Bon Jovi


24.04.2013

БРОЕНИ ДНИ ДО КОНЦЕРТА НА ГРУПАТА В СОФИЯ КРАЙНО НЕТЪРПЕЛИВИТЕ ВЕЧЕ ФЕНОВЕ ЩЕ МОГАТ ДА ПОДГРЕЯТ ПОДОБАВАЩО


НА 26 АПРИЛ КЛУБ ROCK IT ЩЕ ПОСРЕЩНЕ ФИНАЛИСТИТЕ ОТ КАРАОКЕ ТУРНИРА

ТЕЗИ, КОИТО ОБИЧАТ BON JOVI ТОЧНО ТОЛКОВА, КОЛКОТО И КОЛИТЕ СИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПОДАРЪК ОТ БОЛКЪН ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ – ИЗЦЯЛО НОВ ДИЗАЙН НА ЛИЧНИТЕ СИ АВТОМОБИЛИ С ЛОГОТО НА ГРУПАТА И ТУРНЕТО

Най-очакваният концерт на годината вече наближава. Предстои серия от супер интересни активности - някой от феновете ще има възможността да снима със собствения си фотоапарат Джон и групата от много близо, други пък ще „повозят” Bon Jovi на собствения си автомобил. Еуфорията около събитието расте и предстои да достигне върха си точно на 14 май в София на Национален стадион Васил Левски, където Bon Jovi ще забият с първия си концерт от Европейското им турне.

Най-големите авто-фенове на бандата пък могат да вземат участие в играта на Болкън Ентъртейнмънт и www.offroad-bulgaria.com. Избраните авто-фенове ще могат да покажат на всички колко много обичат колата си и коя е любимата им група като преобразят изцяло автомобила си и шофират с най-фенската визия – тази на Bon Jovi! Дни преди концерта всички Bon Jovi автомобили ще вземат участие и в автошествие в София.

На 26 април в клуб Rock It ще се проведе и финала на Bon Jovi караоке турнира. Финалистите са шестима и ще се борят за билет за Диамантения кръг за концерта на групата. Припомняме, че билетите от тази категория бяха ограничена бройка и свършиха за по-малко от два часа, след като бяха пуснати в продажба. Жури на турнира в столичния клуб ще бъдат Наско от Б.Т.Р., и актьора Станимир Гъмов.

Още един билет за Диамантения кръг бе разиграван в продължение на четири месеца между най-преданите фенове на Bon Jovi. Участниците трябваше да „извадят спомените” свързани с бандата, а именно надраскани дрехи, колажи със снимки, изрезки от списания, дори татуировки. Любителите на музиката на Bon Jovi с удоволствие показаха кой какво пази в гардероба си от времето, когато е слушал групата от касетки. Спечели най-фенската снимка с над 400 харесвания във фейсбук.

Тази неделя в рубриката на Нова ТВ „Темата на Нова” ще има материал изцяло посветен на Bon Jovi, който ще покаже емоцията на хората преди събитието и уникалния подарък на феновете, който са подготвили за групата. Скоро ще има и любопитна информация около пристигането на Bon Jovi в България, престоя им тук, построяването на сцената, изискванията за настаняване и храна. Така да се каже, най-хубавото предстои!14 май 2013 /вторник/ Национален стадион Васил ЛевскиБилети в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.Онлайн билети: на www.eventim.bgЕкспресна доставка на билети до 2 часа през www.bgmenu.comДруги новиниBon Jovi
RSS Новини