билети

Български език

НОВИНИ

Започва сезонът на Bon Jovi


18.01.2013

В МЕСЕЦИТЕ ДО КОНЦЕРТА БОЛКЪН ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ НА ХИЛЯДИТЕ ФЕНОВЕ НА ГРУПАТА УНИКАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ПОДГРЕЯТ ПОДОБАВАЩО ЗА ШОУТО СЪС СЕРИЯ КЛУБНИ ПАРТИТА И ФЕЙСБУК ИГРИ


СЕЗОНЪТ НА BON JOVI ЗАПОЧВА С ИСТИНСКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО - „МОЖЕШ ЛИ КАТО ТЯХ?!” ИЛИ ГОЛЯМОТО КАРАОКЕ НАДПЯВАНЕ В КЛУБ ROCK IT


Започва сезонът на BON JOVI! Вместо феновете да тръпнат в нетърпеливо очакване на концерта, те могат да избършат прахта от старите си Bon Jovi дискове и аудиокасети, да извадят от дъното на гардероба своето любимо дънково яке и да се подготвят за невиждана рок фиеста, която започва още сега. Организаторът на концерта ще зарадва десетките хиляди почитатели на групата с шумна серия от генерални репетиции, които да ги подготвят за най-очаквания рок концерт на годината! Болкън Ентъртейнмънт и мениджмънта на Bon Jovi са подготвили много приятни изненади, с които да топлят сърцата на феновете до концерта. Официален мърчандайз на групата, новият албум „What About Now”, както и билети за концерта от първа линия са само част от нещата, които феновете ще могат да спечелят докато се забавляват. Специално обръщение на Джон Бон Джоуви към българската си публика пък ще превърне Сезонът на BON JOVI в един много емоционален мост между почитатели и група.

Сезонът стратира със серия партита в емблематичния столичен рок клуб Rock It. На 29 януари клуб RockIt ще посрещне най-надъханите, най-артистичните и забавни любители на рок музиката на първото от серията караоке партита „Можеш ли като тях?”. Караоке предизвикателствата ще се организират в клуб Rock It веднъж месечно във вторник, а през април най-добре изявилите се ще застанат един срещу друг на финалната битка, за да излъчат големия победител, който ще гледа шоуто от така желаната Диамантена зона (билетите за която отдавна са разпродадени).

Серията клубни партита в Rock It се организират съвместно с Българския фен клуб на бандата BON JOVI – BULGARIAN FANS, който е един от най-организираните и многобройни фен клубове в страната ни. Те ще бъдат подробно отразявани на страниците на вестник Стандарт, основен медиен партньор на рок маратона в Rock It.

С оромно нетърпение се очаква и издаването на новия албум на бандата през месец март – „What About Now”. Първият сингъл от албума вече е факт и доказателство, че BON JOVI чудесно владеят рецептата за рок хитове. Издаването на новия албум също ще бъде отпразнувано на българска земя с рилийз парти в Rock It.

Около наближаващия ден на влюбените - в половинките си или пък в рок музиката – феновете ще имат възможността да празнуват на едно по-специално парти в клуб Rock It. Подаръците ще бъдат осигурени от организатора на концерта, а пожеланията лично от Джон Бон Джоуви. На фейсбук страницата на Българския фен клуб BON JOVI – BULGARIAN FANS всеки ще може да сподели своите незабравими моменти, свързващи в едно музиката на BON JOVI и любовните емоции и да получи подарък.

Тези фенове пък, които могат да се похвалят с колекция спомени от BON JOVI – дрехи, значки, списания, плакати, снимки, аудиокасети или каквото още им хрумне от кутията със спомени, могат да ги покажат на всички на снимки в кампанията „Извади спомените” – отново във фейсбук страницата на фен клуба BON JOVI – BULGARIAN FANS и да се борят за така желания Диамантен билет за концерта.

Повече информация за Bon Jovi: www.BonJovi.com.

14 май 2013 /вторник/ Национален стадион Васил Левски

Билети в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

Онлайн билети: на www.eventim.bg

Експресна доставка на билети до 2 часа през www.bgmenu.com

Други новиниBon Jovi
RSS Новини