билети

Български език

НОВИНИ

От 5 ноември във всички каси на Eventim.bg в страната стартира продажбата на билети за концерта на Bon Jovi в София


05.11.2012

След като предварителните онлайн продажби на билети за дългоочаквания концерт на BON JOVI в София отбелязаха рекорд в историята на Eventim.BG от днес във всички каси в страната започва и стандартната продажба на билети. Първоначалният интерес към билетите за концерта на 14 май 2013 г. на Стадион Васил Левски, задмина дори този за концерта на легендарната рок група AC/DC през 2010г.

Още в първите часове след пускането им бяха изчерпани билетите от така наречения ДИАМАНТЕН КРЪГ, чието количество е ограничено. Най-ревностните фенове на групата побързаха да си осигурят места почти в сърцето на самата сцена.

Следваща като интерес съвсем естествено е зоната ПРАВОСТОЯЩИ ПРЕД СЦЕНА (Front Of Stage), която осигурява достъп на феновете точно пред сцената. Голямо е търсенето и за билети в зоните Седящи Платина и Седящи Злато.

За всички ценови категории с изключение на ДИАМАНТЕН КРЪГ все още има билети, така че феновете спокойно могат да си подсигурят достъп до рок концерта на 2013-та година.

Официалният старт на продажбите във всички каси на EVENTIM в страната за мега концерта е днес точно в 9.00 сутринта. Пълен списък с каси в цялата страна: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi
.
Цени на билетите от 79 лв. до 139лв.

Седящи категория Бронз /Seated Bronze/ - 79,00 лв.
Седящи категория Сребро /Seated Silver/ - 89,00 лв.
Терен /Standing Regular/ - 99,00 лв.
Седящи категория Злато /Seated Gold/ - 109,00 лв.
Седящи категория Платина /Seated Platinum/ - 129,00 лв.
Правостоящи пред сцена /Standing FOS/ - 139,00 лв.

Схема на стадиона:


Схема

Други новиниBon Jovi
RSS Новини