билети

Български език

НОВИНИ

Guns‘N’ Roses със страхотно шоу в Букурещ. Очакваме да направят още по-впечатляващ лайв в София.


03.07.2012

Почти без закъснение, Guns ‘N’ Roses забиха ударно на сцената на Green Fest в Букурещ, Румъния в неделя вечерта на 1-ви юли.

Axl Rose, DJ Ashba и останалите музиканти от групата са се появили на сцената само 20 минути след обявения час, което силно е изненадало публиката, подготвена за доста по-дълго очакване.

Над 15 000 души в румънската столица са пяли екзалтирано своите любими песни повече от три часа на невероятно силното сценично шоу представено от Guns ‘N’ Roses.

Специално за българската си публика групата обеща дори над 3 часово изпълнение!

Веднага след качването си на сцената групата открива концерта си с впечатляващо интро, а първите акорди на Welcome To The Jungle взривяват цялата публика. Axl започва традиционно това емблематично парче с въпроса "Do you know where you are? You're in the jungle, baby!" (Знаш ли къде си? Ти си в джунглата бейби!!!)

Тричасовият сет на бандата включва всички най-обожавани техни хитове от November Rain, Don't Cry, Sweet Child of Mine до Paradise City, Patience, You Could be Mine, както и някои от песните от последния албум Chinese Democracy. Изненадата в шоуто са и няколко съвсем нови песни, неиздавани досега в албум, а специалният подарък за публиката е специфичният кавър в стил Guns ‘N’ Roses на Another Brick In The Wall на Pink Floyd. Концертът им завършва с впечатляващо огнено шоу, а сценографията по време на изпълненията е наистина внушителна.

Очакваме Аксел и останалите от Guns да пристигнат в сфоия ден преди концерта им на 8 юли на Стадион Васил Левски, за да имат време да добият впечатления от страната ни, където са за първи път. Предвижда се разходка из София, но точният маршрут предстои да бъде обсъден.

Най-големият рок фестивал за годината в България – SOFIA ROCKS 2012 на 7 и 8 юли, ще бъде част от събитията, с които ОББ отбелязва през тази година 20-годишнината от създаването си.

ОББ е традиционен спонсор на инициативи и кампании, целящи опазването на българското културно и историческо наследство, на културни и музикални прояви, спортни федерации и отделни турнири, както и събития, насочени към децата.Официалният бирен партньор на фестивала TUBORG с радост ще изпълни желанието на всички рок музиканти да опитат качествена бира. Но това няма да е привилегия само за звездите, защото както повелява традицията на рок фестивала десетки точки за продажба TUBORG ще очакват хилядите фенове.7 и 8 юли 2012 (събота и неделя)
Национален Стадион Васил Левски

Цените на пълен билет за двудневния фест са от 60 лева до 120 лева, в зависимост от категорията, както следва:

60 лева – седящи III зона (seated III category)
70 лева – седящи II зона (seated II category)
90 лева – терен (standing regular)
100 лева – седящи I зона (seated I category)
120 лева – пред сцена (standing Front of stage)


Билети в мрежата на Еventim,
включително Германос, Пикадили и Техномаркет, бензиностанции OMV и магазини На Тъмно.
Онлайн билети ще се продават на www.eventim.bg
Експресна доставка на билети за феста до 2 часа през BGMENU.COM
Други новиниSofia Rocks 2012
RSS Новини