билети

Български език

НОВИНИ

Godsmack отменят всичките си останали европейски дати, вокалистът им има сериозни проблеми с гласа си


28.06.2012

Болкън Ентъртейнмънт изразява пълната си подкрепа към групата, искрено съчуствие за тежкия момент, през който се налага тя да премине и пожелава на Съли Ерна бързо възстановяване. За Godsmack невъзможността да продължат европейското си турне е много травмираща ситуация и до окончателното отлагане на датите се стигна чак след сериозната намеса и обосновка на лекуващите лекари на Съли Ерна. Изявата на групата като част от афиша на Sofia Rocks 2012, както и всички техни европейски концерти, които няма да се състоят, се очакваха с огромно нетърпение и радост както от техните фенове, така и от самите музиканти.

Болкън Ентъртейнмънт изразява увереност, че при първа възможност в бъдеще групата ще зарадва многобройната си българска публика с концерт у нас. Фестивалът Sofia Rocks ще се проведе както е планирано на 7 и 8 юли на Стадион Васил Левски, като на първия ден - 7 юли, като закриваща банда засега остава Trivium, а на втория ден - 8 юли хедлайнъри са Guns N' Roses. За изключително краткия срок, оставащ до началото на фестивала организаторите ще положат максимални усилия и ще направят опит да добавят още групи в афиша.

Ето и официалното изявление на боледуващия певец:

"Европа, съжалявам. Изглежда, че няма как да се отбием за повече при вас. Лондон, вие бяхте едни от най-добрите, пред които сме свирили от доста време. Белгия, вие също бяхте страхотни. За останалите страни в Европа, които няма да успеем да посетим, обещавам, че ще се върнем!! На този етап ми трябват доста почивка и течности, преди моя лекар да ми позволи да пея отново. Моите най-искрени извинения, Европа! Ще ни видите отново. Благодаря за подкрепата и разбирането."

Други новиниSofia Rocks 2012
RSS Новини