билети

Български език

НОВИНИ

Масажи, напитки и фъстъчено масло в изобилие за Godsmack!


21.06.2012

Любопитно ли ви е да разберете как живеят
звездите по време на турне?
Искате ли да надникнете в привичките и стандарта
на Godsmack? Ето какво заръчаха
на българските организатори Sully и компания

Godsmack идват! Съвсем не на шега, с антураж от 20 човека – артисти, технически екип и транспортен песонал. Бандата e вече в Европа за турнето си и ще пристигне в България за най-мащабния рок фестивал – SOFIA ROCKS 2012 с два внушителни тур буса и специално мобилно приспособление за личната си техника и оборудване.

Специални помещения за разпускане и разнообразни храни и напитки са част от изискванията на рок идолите Godsmack. Огранизаторите трябва да осигурят първокласна храна и напитки за 20 човека. Бандата задължително иска да има избор от месно, вегетарианско меню и такова без глутен. Рок звездите не желаят да виждат никаква мексиканска храна! И никаква бяла лазаня! Дали би им харесала българската кухня, предстои да разберем.

Задължителните напитки, които трябва през цялото време да са на една ръка разстояние от хедлайнърите са първокласно кафе и 4 вида чай, богат асортимент от млека, фрешове и всякакви газирани напитки. Sully и компания държат освен на добрата хидратация, и на парти консумацията, включваща дълъг списък от изтънчени вина, разхлаждащи бири и сребърна текила. За мезе момчетата ще хапват свежи плодове, специална селекция от шоколади, тортила чипс, гуакамоле и други дипове. Сред любимите лакомства на бандата е фъстъченото масло, тъй като присъства навсякъде в забележителни количества.

Заетите българи, специално за нуждите на Godsmack, ще бъдат над 30 човека. Част от тях ще бъдат ангажирани в разтоварването на техниката и монтажните дейности, а други ще са заети с комфорта на изпълнителите – масажист и специално оборудвана стая за масажи, 2 англоговорящи гида, шофьори и други.

Godsmack настояват и за специална стая за репетиции, в която групата ще може да разпусне преди шоуто и да забият няколко парчета преди да излезнат пред българските фенове. Стаята ще е е достатъчно голяма, за да побере цялата техника на групата, нужна за джем сешъна.

Сцената, на която рок идолите ще забият на 7 юли ще е със заплашителни размери - най-голямата, която може да се побере в стадиона, сходна като мащаб с тази на Metallica и Rammstein, които изнесоха зашеметяващи концерти в София преди 2 години. Не е ясно защо гримьорната на артистите трябва да бъде оборудвана с меки мебели с необичайно големи размери - може би големите момчета обичат да релаксират на широко.

Бекстейдж зоната също ще е огромна. Тя ще побира всички групи и техните екипи, а момчетата от Godsmack ще са отделени в специална част, с VIP кетъринг, където ще са разположени техните места за отдих, съблекални и офиси.

Най-големият рок фестивал за годината в България – SOFIA ROCKS 2012 на 7 и 8 юли, ще бъде част от събитията, с които ОББ отбелязва през тази година 20-годишнината от създаването си.

ОББ е традиционен спонсор на инициативи и кампании, целящи опазването на българското културно и историческо наследство, на културни и музикални прояви, спортни федерации и отделни турнири, както и събития, насочени към децата.


ЗВЕЗДНИЯТ АФИШ НА SOFIA ROCKS 2012 ИЗГЛЕЖДА ТАКА

7 юли
GODSMACK
TRIVIUM
CLAWFINGER
HEAVEN SHALL BURN
SCAR SYMMETRY
SWEET SAVAGE

8 юли
GUNS N' ROSES
IGGY AND THE STOOGES
WITHIN TEMPTATION
KAISER CHIEFS
UGLY KID JOE
LOU GRAMM BAND


7 и 8 юли 2012 (събота и неделя)
Национален Стадион Васил Левски

Цените на пълен билет за двудневния фест са от 60 лева до 120 лева, в зависимост от категорията, както следва:

60 лева – седящи III зона (seated III category)
70 лева – седящи II зона (seated II category)
90 лева – терен (standing regular)
100 лева – седящи I зона (seated I category)
120 лева – пред сцена (standing Front of stage)


Билети в мрежата на Еventim,
включително Германос, Пикадили и Техномаркет, бензиностанции OMV и магазини На Тъмно.
Онлайн билети ще се продават на www.eventim.bg
Експресна доставка на билети за феста до 2 часа през BGMENU.COM

Други новиниSofia Rocks 2012
RSS Новини