билети

Български език

НОВИНИ

Heaven & Hell отменят всичките си летни ангажименти


05.05.2010

Бандата съобщи, че се налага да отмени всичките си дати в Европа, планирани за лятото, включително и участията си на фестивала Sonisphere в Швейцария, Чехия, България, Румъния и Турция.
Тъжната причина за отмяната на всичките ангажименти на легендарната група е заболяването на вокала Ronnie James Dio, който има диагноза рак на стомаха и в момента не се чувства достатъчно добре, за да тръгне на турне.
Бандата официално допълни още, че се надяват всички да подходят с разбиране. „Искаме да благодарим на феновете и колегите от индустрията за неспиращата им подкрепа.”
HEAVEN & HELL трябваше да станат част от първия ден на първия фестивал SOFIA ROCKS powered by Sonisphere у нас. Петър Петров от Болкън Ентъртейнмънт коментира новината така: „Разбираме напълно ситуацията и сме изключително загрижени за здравето на този наистина легендарен музикант. Той е икона в музикалния бизнес, но и човек в крайна сметка. Здравето е най-важното нещо в този момент. Желаем му го от все сърце! Що се отнася до афиша на SOFIA ROCKS – започваме да търсим нова група, която да замести освободената позиция за първия ден. Феновете не бива да се съмняват, че ще получат само най-доброто и в двата дни на фестивала! Съвсем скоро ще научите повече за това кой артист/ банда ще дойдат у нас.”

SOFIA ROCKS 2010 POWERED BY SONISPHERE FESTIVAL
се организира от Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам
с рок силата на Каменица, с подкрепата на Savoy – чиста водка
и MAX Telecom – Модерният оператор,
съдействието на Столична община и Live Performance
22-23 юни 2010
Национален стадион Васил Левски
Билети:
в мрежата на Еventim,
включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

Онлайн билети: на www.eventim.bg

Други новиниSonisphere Festival
RSS Новини